Advertisement

Diyarbakır Son Dakika Kavga : Diyarbakir Da Silahli Kavga 3 Olu 2 Yarali Son Dakika - Haber merkezi 01 mayıs 2019, 14:55 son güncelleme:

Diyarbakır Son Dakika Kavga : Diyarbakir Da Silahli Kavga 3 Olu 2 Yarali Son Dakika - Haber merkezi 01 mayıs 2019, 14:55 son güncelleme:. Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı. Son dakika gündem haberleriiçin aşağıya kaydırın. İhbarın ardından mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. 16:13 diyarbakır thodex'e 100 milyon dolar kaptırmış!

Vergi ve prim borçlarına yeniden yapılandırma geliyor! 24 mayıs koronavirüs tablosu açıklandı! Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. Diyarbakır'ın merkez kayapınar ilçesinde arazi anlaşmazlığı iddiasıyla dün sopalarla kavga eden iki grup, bugün de silahlarla çatıştı. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre;

Son Dakika Haber Diyarbakir Da Silahli Kavga 2 Yarali Haberler
Son Dakika Haber Diyarbakir Da Silahli Kavga 2 Yarali Haberler from foto.haberler.com
16:13 diyarbakır thodex'e 100 milyon dolar kaptırmış! İhlas son dakika esvid kanalı. Diyarbakır'da, iddiaya göre boşanma meselesi nedeni ile çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 2'si ağır 12 kişi yaralandı.olay, diyarbakır'ın kayapınar ilçesi pirinçlik mahallesi'nde yaşandı. Diyarbakır'da aileler taşlı sopalı kavgaya tutuştu! Diyarbakır valiliği'nden yapılan açıklamada, silvan ilçesi gökçetevek mahallesi'nde 21.08.2019 günü saat 01.20 sıralarında akraba olan iki aile arasında ailevi bir nedenden dolayı başlayan tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğü belirtildi. Tarafların yakınlarının da katılmasıyla daha da büyüyen kavgada, ilk belirlemelere göre üç kişi hayatını kaybederken dört kişi de yaralandı. 1 kişinin silahla öldürüldüğü kavgada yaralanan 5 kişi, hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 01.30 sıralarında, silvan'ın gökçe tevek köyünde meydana geldi.

Saat 19.30 sıralarında iki aile arasında tarlaya giren inek yüzünden başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Diyarbakır haberleri, son dakika diyarbakır haberleri. Tarafların yakınlarının da katılmasıyla daha da büyüyen kavgada, ilk belirlemelere göre üç kişi hayatını kaybederken dört kişi de yaralandı. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde üç ailenin karıştığı silahlı kavgada 1'i kadın 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Diyarbakır'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada abdullah yıldız (54), yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Saat 19.30 sıralarında iki aile arasında tarlaya giren inek yüzünden başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kavgada her iki ailenin fertlerinden 4 kişi yaralandı. Olay, saat 01.30 sıralarında, silvan'ın gökçe tevek köyünde meydana geldi. Nazilli'de emekli polis intihara teşebbüs etti! Sıralarında akraba olan iki aile arasında ailevi bir nedenden dolayı başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüştür. Yenişehir ilçesi fabrika mahallesi'nde dün gece saatlerinde iddiaya göre, koyuncu ailesinin bir ferdi, otomobilini park ederken kurt ailesine ait. Diyarbakır'da araç parkı sırasında yaşanan küçük çaplı kaza nedeniyle iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın yenişehir ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, aralarında kadın ve bir çocuğun da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Diyarbakır son dakika haberleri : İhbarın ardından mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Diyarbakır'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişide yaralandı. İhlas son dakika esvid kanalı. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde üç ailenin karıştığı silahlı kavgada 1'i kadın 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kayapinar Da Sitede Silahli Kavga 3 Yarali Diyarbakir Online Diyarbakir Son Dakika Haberleri
Kayapinar Da Sitede Silahli Kavga 3 Yarali Diyarbakir Online Diyarbakir Son Dakika Haberleri from www.diyarbakironline.com
Di̇yarbakir'ın çermik ilçesinde çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Son dakika haberi diyarbakır hani 'den geldi. Diyarbakır'da tutuklananların sayısı 16 oldu! Di̇yarbakir'dan son dakika gelen habere göre çermik ilçesinde sandıkların kurulduğu okul bahçesinde çıkan kavgada üç kişi yaşamını yitirdi. Yaralılar, 112 acil sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. 15 mart 2019 cuma 10:47. Kavgada her iki ailenin fertlerinden 4 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde 2 grup arasında araç park etme yeri nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

İhlas son dakika esvid kanalı. 1 kişinin silahla öldürüldüğü kavgada yaralanan 5 kişi, hastaneye kaldırıldı. Olay, öğle saatlerinde merkez sur ilçesine bağlı kırsal ali bardak mahallesi'nde meydana geldi. İngiltere türkiye'yi 'kırmızı liste'den çıkarmadı. Diyarbakır'da silahlı kavgada ölü sayısı 6'ya yükseldi. Nazilli'de emekli polis intihara teşebbüs etti! Diyarbakır'ın merkez kayapınar ilçesinde arazi anlaşmazlığı iddiasıyla dün sopalarla kavga eden iki grup, bugün de silahlarla çatıştı. 15.12.2019 13:18 | son güncelleme: Vergi ve prim borçlarına yeniden yapılandırma geliyor! İhbarın ardından mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Di̇yarbakir'ın çermik ilçesinde çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. › diyarbakır son dakika haberleri. Diyarbakır'da, iddiaya göre boşanma meselesi nedeni ile çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 2'si ağır 12 kişi yaralandı.olay, diyarbakır'ın kayapınar ilçesi pirinçlik mahallesi'nde yaşandı.

Nazilli'de emekli polis intihara teşebbüs etti! Edinilen son dakika haberine göre di̇yarbakir'da, 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandıolay, akşam saatlerinde merkez bağlar ilçesindeki 5 nisan mahallesi'nde meydana geldi. 1 kişinin silahla öldürüldüğü kavgada yaralanan 5 kişi, hastaneye kaldırıldı. Son dakika gündem haberleriiçin aşağıya kaydırın. Diyarbakır'da, aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

Diyarbakir Da Iki Aile Arasinda Silahli Kavga 3 Olu 4 Yarali
Diyarbakir Da Iki Aile Arasinda Silahli Kavga 3 Olu 4 Yarali from cdnuploads.aa.com.tr
Vergi ve prim borçlarına yeniden yapılandırma geliyor! Diyarbakır son dakika haberleri : Son 24 saatin koronavirüs tablosu belli oldu. İngiltere türkiye'yi 'kırmızı liste'den çıkarmadı. Diyarbakır'ın sur ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada tarafları ayırmaya çalışan 1 kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. Son dakika gündem haberleriiçin aşağıya kaydırın. Sağlık görevlilerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından silvan ve diyarbakır dicle üniversitesi tıp fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Yaralılar, 112 acil sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılar, 112 acil sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

24 mayıs koronavirüs tablosu açıklandı! Son dakika gündem haberleriiçin aşağıya kaydırın. Diyarbakır son dakika haberleri : İhbarın ardından mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralılar, 112 acil sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Marmara, i̇ç ege, akdeniz'in iç kesimleri, sivas ve yozgat dışında, i̇ç anadolu bölge geneli, batı karadeniz'in iç kesimleri, doğu. Kavgada her iki ailenin fertlerinden 4 kişi yaralandı. Fransa ligi'nde şampiyon belli oldu. İhbarın ardından mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. 15 mart 2019 cuma 10:47. Olay, saat 01.30 sıralarında, silvan'ın gökçe tevek köyünde meydana geldi. Diyarbakır'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada abdullah yıldız (54), yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Sağlık görevlilerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından silvan ve diyarbakır dicle üniversitesi tıp fakültesi hastanelerine kaldırıldı.

İhbarın ardından mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi diyarbakır son dakika. Son dakika haberi diyarbakır hani 'den geldi.

Posting Komentar

0 Komentar